HTML

épp itt vagyunk

Támogatóink

 
ők csinnálták ezt a blogot
 
ők csinálták a mobil alaklamzást (most épp itt vagyunk)

túra képek

defekt counter: 22

út során szerzett defektek:
- Levi (7)
- Sebi (6)
- Ádám (3)
- Kende (3)
- Kata (1)
- Matyi (1)
- Lóci (1)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.07.23. | 1. nap: Vác » Velence

2012.07.23. 16:26 blogfelelős

Reggel a pakolás után Nyeste atya áldásával útnak indultunk Rómának, pontosabban első állomásként Velencének.

 
Út közben megesett az első (durr)defekt. Áldozat: Kende. De viszonylag rövid idő alatt sikerült befoltozni a lyukat, így folytatódhatott az út.

 
Aztán nemsokára megérkeztünk Velencére a (hozzánk illő) Drótszamár kempingbe, "Káposztásnyék" mellé :)

Sátrakat felállítottuk, irány a víz, majd a vacsora...

 
A mai napon az alábbi útvonalat tettük meg:  (92,51 km)

track-2012-07-23.png

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juhász Gábor 2012.08.14. 17:12:26

Süt a Nap, hátszél repít minket. Átvágunk Pesten, Budán; a Dunán a Megyeri-hídon kelünk át. Egy kis kavarodás, szétszakadás, nagy a forgalom. Látunk egy koccanást a Lágymányosi híd (tavaly óta Rákóczi híd) budai hídfőjénél: kicsit elmélázott egy hölgy a volán mögött, nem vette észre, hogy az előtte haladó autó átenged egy biciklist a zebrán. A kerékpáros megnézte a káreseményt, majd továbbállt. Nagy a forgalom, de mit várhattunk? Kiérünk a városból, egy nem túl szerencsés kereszteződésben állunk meg, árnyék nem nagyon van. Találkozunk pár futóval, Gyulafehérvárról jönnek (nem csak mi vagyunk megőrülve). Sokan vagyunk, lassan szedelődzködünk. Makáry beszél valami Káposztásnyékről, mert annak legalább értelme van (meg lehet enni), a kápolna tényleg nem ehető. Már fél négykor Velencén vagyunk, ahol Kiss Csaba plébános (váci öregdiák) beajánlott minket a Drótszamár Kempingbe. Első osztály. Vacsorára pincepörkölt készül. Dinnyét eszünk (valaki majd állandóan kevésmagosat kér...). A kenyérhelyzet is állandó kérdés. Innen intézem telefonon a Kanizsa Pékségtől a rendelést. Kérek 40 kg kenyeret és 100 pogácsát. Jó, menjek be az üzletbe és rendeljem meg. Most nem tudok bemenni. Adnak mást, beszéljek azzal. Majd egy harmadik. Mi a garancia rá, hogy elviszi a kenyeret? A szavam, nem elég? Aztán még beszélünk párszor.
süti beállítások módosítása